Friday, 23 November 2012

Tanda tanda cinta ditolak

www.tips-fb.com
orang usha

whassup all and selamat petang. entry kali nie nak kongsi dengan korang tanda tanda cinta kita ditolak. 



  • Selalu takde kredit
bila hati dah kemaruk cinta, tak jumpa sehari pun dah sasau. tak mesej sehari rasa macam keluar rumah tak pakai seluar .tak sempurna hidup tu. bila mesej dia tak balas, dengan rasa tanggungjawab korang pun terus Call, then dia pun cakap kredit dia habis.memang spoil la kan. apelagi korang pun terus keluar topup untuk dia. topup dekat 30 Hinggit pulak tu. lepas geram! konon nya nak QHODO hari hari yang korang tak sms tu, korang pun menaip sampai 7 slide sms , tapi apa yang korang dapat? dia jawab. OOOOoooo aaaa..haa tak paham lagi?dia tolak la tu!


  • Selalu buzy
selalu busy sampai nak jumpa dengan korang pun kena buat appointment padahal dia cuma keja kedai FOTOSTAT! nak ajak kuar setahun sekali pun susah, tu pun puas paksa kan.korang pun dengan sabar nya pujuk hati , kira nak positif la nie. "mungkin dia memang busy" so korang patut pikir, time mula mula kenal memang dia camtu ke?ke dia dah berubah? 





  • Tak ketawa
punya la korang buat lawak sampai pecah perut .walaupun lawak korang tu korang pau lawak JOZAN, si dia buat bodo je dengan lawak korang, tu kiranya dia tak berminat nak dengar apa pun korang kata. orang lain dengar lawak korang tu sampai guling guling berair mata tapi dia buat macam tunggul. dia bukan tak paham lawak korang tu tapi memang dia tak peduli!


  • Jarang Contact
dia jarang contact, kalau korang buat 5 miskol pun tapi dia tak angkat, dia takkan call korang balik , jangan harap la dia nak call kan..korang pun penuh kesabaran tunggu punya tunggu. tunggu la sampai bejanggut. 





  • Menolak ajakan
dia akan tolak ajakan korang dengan sopan nya . tapi korang tak paham paham jugak minggu depan ajak lagi, pastu dia tolak lagi. sampai la korang dah paham and takkan ajak dah.


  • Menjodohkan korang
si dia akan cuba menjodohkan korang dengan orang lain. dia akan puji kawan dia bebakul bakul depan korang kira nak matchkan korang la, dia usaha membuatkan korang rasa korang tersilap pilih dia.





  • Tak nak hubungan rapat
si dia tak nak hubungan yang rapat sangat, takut korang letak harapan tinggi. so dia akan cuba jauhkan diri , kalau korang call dia takkan cakap banyak. lebih banyak diam, dia tak nak korang salah paham dengan layanan baik dia.so paham paham la

  • Kita kan kawan
dia akan terus terang yang dia cuma suka berkawan dengan korang, takde perasaan lain pun. 






DONT SHY-SHY KALAU NAK KOMEN.THANX

5 comments:

  1. entry yang menarik! :)
    tapi yang biasanya yang takde kedit tu la. xkan la x topup2,kan? huhu

    ReplyDelete
  2. Miss- ada sebenar nya ..xkn penah ada org yg x2up dlm seminggu kan. kalau ada org cm2 tu makna nya memang dy ada kredit.tp ckp xde ja memanjang. :)

    ReplyDelete

Cer komen sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...