Friday, 26 October 2012

cara UNIK luahkan perasaan :)

www.tips-fb.com
orang usha

whassup all.opsss assalamualaikum n selamat petang.. :) boring nya petang nie , so apelagi bukak laptop, login blog, tulis benda merepek, release gak tension n boring tahap gaban nie..kan3.. :) ok ape topik hari nie?cara luahkan perasaan.. haaa aku rasa masing-masing dah tau cara nak luahkan perasaan nie kan, ada banyak cara sebenarnya  ,,jom baca apa cara yang sesuai dengan kemampuan korang tu! CARA UNIK la kiranya


CARA SPONTAN

cara nie sesuai untuk orang yang dah lama kenal and masing-masing simpan perasaan suka sama suka, ala simple je kalau korang dah tahu yang dia pun suka korang, haa apelagi ajak dia keluar, time makan tu terus je cakap , muntah kan ape yang korang nak luah jangan sampai dia pulak yang termuntah!





CARA KEJUTAN

cara nie cara yang memerlukan korang bebelanja sikit la, opppp! bukan beli barang kemas, perabut semua tu untuk si dia, kang bukan korang yang dia cinta, barang yang korang bagi tu yang di kejar, materialistik nama nya tu..ala bukan bagi barang.. kalau nak unik N korang berduit korang boleh try buat macam nie, korang tawu kan radio era, hot, sinar, nak lagi best fly fm.. haaa sampaikan salam cinta kat pujaan ati korang tu, tapi kena makesure si dia dengar la, jangan ucapan tu bapak korang yang dengar! 




CARA SWEET


  1. cara sweet nie korang boleh buat macam video klip spider tu, so sweet kan, bila dia tengah beborak dengan member  dia, korang ambik kertas dalam beberapa helai, tulis kat situ ayat-ayat sweet dari hati korang, jangan ciplak la, nanti takde originaliti nya kan.. :) 




CARA GENTLE

cara gentlemen lah kata kan, kena la gentle, lelaki nie memang macam kumbang, kumbang sukakan bunga kan, haa so bagi bunga , kalau tak nak bagi bunga bagi apa yang si dia suka.. kalau boleh jangan la mahal, simple n murah asalkan benda tu boleh tunjukkan keikhlasan korang, kalau si dia suka BUDU, ha bagi je budu 2 botol, ikat botol budu tu dengan riben! 



CARA MUKA TEMBOK

cara nie memerlukan korang bermuka tembok sikit, ala2 citer aku dia dan tong sampah tu, kalau pandai main gitar? haaa satu bonus untuk korang, main gitar n rakamkan, lagu yang korang nyanyi kena la betul dengan tema, kalau nak luahkan perasaan ,nyanyi lagu tema cinta, jangan nyanyi CINTAI LAH SUNGAI KITA pulak takpun lagu ND LALA memang dik oi!.kekeke 


CARA PEMALU

cara nie untuk korang yang pemalu tahap dewa macam aku la,hahaha! tapi still sweet, korang buat 1 video then tulis apa yang korang nak luahkan, jangan ciplak ayat orang , pastikan lahir dari hati and paru paru korang yang hitam sebab merokok tu.hahaha.. then upload dalam youtube,, bila dia tengok mesti terharu.. nak nak pulak yang buat video tu orang macam aku sepatah ape tak tahu nak guna window movie maker tu, buta it la katakan.. kekekke



CARA BERANI MATI

cara nie lagi la simple tu pun kalau korang dah cukup berani la, jumpa mak bapak dia luahkan perasaan kat makbapak dia. orang kata nak pikat anak kena pikat bapak dia dulu.. masuk cium tangan, dia tanya kenapa datang, bagitau sejujur nya hajat korang tu, bapak dia pun cakap, "ANAK AKU BARU FORM3!!!! " sambil kena hala kan  senapang gajah kat kepala.. mak dia pulak cakap "KALAU NAK ANAK MAK CIK KENA ADA KAPAL SELAM SEBIJIK" hahah, dah tau la tu maksud mak dia, so apelagi amik seliper.. pakai ..keluar pun dengan sopan nya sama macam masuk tadi.kikiki


video









DONT SHY-SHY KALAU NAK KOMEN.THANX

6 comments:

  1. hai nice blog .. nak tanye .. mcm mane ye nak buat background half trasparent to ? please ?

    ReplyDelete
  2. ty.. ermm cba ke design,template, customize, advance, background, main background then adjust ke transparent yg sesuai. cuba la.

    ReplyDelete
  3. alalala sweeetttnyaaa lau sblm tunang dlu si dia buat mcm ni.. ai ai ai... XD btw nice info

    ReplyDelete
  4. lepas tunag pn leyh wt..lagi sweet :) thanx.singgah selalu

    ReplyDelete
  5. adoi spoil pulak lagu bruno mars nih.. aku nak layan video tu pon x bleh :3

    Mane player kau ni bro

    ReplyDelete
  6. Mcm mane ek nak buat video tu ?

    ReplyDelete

Cer komen sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...