Thursday, 25 October 2012

Demam Running man!

www.tips-fb.com
orang usha


Demam demam demam! opsss bukan demam campak! tapi demam KPOP! bukan drama laaaaa . . . running man! yeah teruskan berlari!!! mesti korang pun layan kan game show nie?ape?tak??? ishhh apelagi gi la download!! hehe.

jihyo (ACE)

gelaran, BLANK JIHYO, satu satunya member perempuan dalam running man. pemain handalan dari mission team dan selalu menjadi penghalang bagi jong kook. terkenal dengan sifat loading nya dalam befikir dan nampak blank ketika berfikir. bertindak ganas jika dalam keadaan terdesak.


jae suk (MISSION TEAM LEADER)

gelaran. Yooruce willice, dicipta sendiri sebenarnya disebabkan terlalu obses dengan BRUCE WILLICE, selalu menjadi team leader menentang team jong kook, biasanya team dia suk jin, veteren la katakan. . 
jae suk dengan jong kook memang musuh abadi boleh dikatakan dalam setiap episod! penah 1 episod tu jong kook londeh seluar jae suk.hahaaha.merah muka member! memiliki ciri kepimpinan sebab tu disegani ahli lain! kalau korang perasan la JAE SUK ade keluar dalam video klip GANGNAM STYLE. . .


jong kook (CHASE TEAM LEADER)

gelaran. Sparta kook, disebabkan kegagahan fizikal yang macam citer sparta tu. memang kekuatan fizikal jong kook tak boleh diragukan .sekali dia sergah! satu je. . jong kook suka guna kekerasan untuk paksa HA HA dan GARY untuk ikut semua kehendak. then semua member takut apelagi sebab dia kuat. honestly aku cakap dalam banyak2 ni aku memang suka JONG KOOK!
kwang soo (BLACK HOLE)

gelaran, giraffe disebabkan ketinggian nya. seusia dengan Joong ki, sangat sopan, tapi jangan sampai kwang soo naik angin! haha, sering dibuli oleh member lain kerana kelemahannya. 

joong ki (ACE)

gelaran, BRAIN JOONG KI, kerana dia member running man yang paling pandai. joong ki tak suka kalau member lain cakap dia tak pandai buat keja, so dia akan usaha jugak buat sesuatu yang dia lemah. bagus kan. Digosipkan dengan jihyo yang 4TAHUN lebih tua dari nya sehingga digelar SONG SONG couple.  perwatakan agak manja tapi bila datang tetamu wanita perwatakan bertukar ke lelaki jambu. gary (KIM JONG KOOK CHILD)

gelaran PEACEFULL GARY kerana mukanya yang tenang dalam semua keadaan.member kesayangan jong kok, dan selalu bersama dengan ha ha, sehingga mendapat jolokan KIM JONG KOOK AND TWO CHILD.menyukai jihyo dan tak malu meluahkan rasa sayangnya. . . digelar monday couple kerana setiap isnin mereka akan nertemu.

ha ha (KIM JONG KOOK CHILD)

gelaran, HARORO , gabungan HA HA dan PARORO, watak kartun korea. bersifat kebudak budakan, selalu besifat belebihan walaupun benda tu kecik je.jika jihyo terkenal dengan sifat BLANK..HA HA pulak dengan sifat tak kisah. member kesayangan jong kook dan biasanya satu team dengan Gary. 


DONT WALK.RUN!!!!DONT SHY-SHY KALAU NAK KOMEN.THANX

2 comments:

  1. assalamualaikum . mana suk jin? :)

    ReplyDelete
  2. Aah. Mana Suk Jin? Lain macam kalau running man kurang sorang. Haha

    ReplyDelete

Cer komen sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...