Monday, 29 October 2012

SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!

www.tips-fb.com
orang usha


whassup all. pagi pagi bukak laptop ternampak satu peraduan ni...bukan peraduan gores dan menang dapat moto tu.. ni lain.. rasa macam ok la.. berminat nak join tu ada.. syarat mudah je..so nak tahu syarat . . . klik gambor bawah nie. . . dan join la.. 


korang boleh baca syarat kat situ and apa hadiah yang si penganjur tawar kan..tapi aku rasa patut TAMBAH syarat. 

  • WARGA NEGARA MALAYSIA (BANGLADESH MYANMAR VIETNAM tak dibenarkan)-utamakan bumiputera ok! haha
  • BERUMUR bawah 70 tahun.. (jangan galakkan warga emas leka dengan bloging nie,nanti cucu kurang dapat kasih sayang, mula la atok cari lain)
  • ibu tunggal serta bapa tunggal lebih diutamkan.. maklum tunggal la katakan.hehe

hahaha..dah2 stop merepek, sorry cik penganjur, pape kemusykilan pasal ni, korang boleh contact terus ke ----> CIK PENGANJUR

 join la okeyh..:)




klik sini untuk JOIN okeyh! (-_-)

.


DONT SHY-SHY KALAU NAK KOMEN.THANX

13 comments:

  1. dari segmen same . datang jengah and follow blog nieyy :D

    ReplyDelete
  2. Hai hai ^_^ Thanks coz sudi join segmen 2 Ain ini. Saya dah listkan senarai peserta. Jom la blogwalking :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen-2.html

    ReplyDelete
  3. hye ! salam perkenalan dari saya, owner Liyana Erythrina's Bloghouse =))

    eh ? kita dalam segmen yang sama eh ?
    =p

    ReplyDelete
  4. Salam.. hyep2!!

    Miss jOined too :)

    done follow here...~

    jemput singgah laman Miss jugak ye...

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. salam...dr segmen yg sama...
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama....done follow..follow me back 2...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum :) Dari segmen yang sama :) Done follow ^_^

    http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen yang sama. Follow sini:) Follow saya balik ya. http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  10. :S jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

    ReplyDelete
  11. done follow! dtg dr segmen yg sme. plis follow me back ok? i'm wait. :)
    http://aidablurr96.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  12. Salam.. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete

Cer komen sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...