Friday, 23 November 2012

lepas kan kalau sayang

www.tips-fb.com
orang usha


selamat malam semua. dah tido?wahh awal tido?kan cuti sekolah sekarang nie.rilex dulu. :) malam nie nak share pasal tajuk atas tu, simple kan lepaskan kalau sayang.


"Bukannya ku tidak suka sama kamu
Tapi aku takut hidup kau kan sengsara
Kerna aku cinta ,Aku lepaskan kau
sama orang lain"
kerna aku cinta aku lepaskan kau sama orang lain. mesti selalu dengar lagu nie kan, anak kampung Jimmy Palikat. apa hubungan cinta dan lepaskan nie? aku suka kau, kau tak suka aku. so aku lepaskan kau untuk kau pilih orang yang kau suka. mana nak boleh paksa suka nie kan. 

cinta tak bermakna memiliki okeyh? jangan bersedih LA TAHZAN, kenapa perlu korang lepas kan ? and kenapa perlu korang kecewa.sebab rasa kecewa tu akan ajar supaya kita tak kecewakan orang lain lepas nie.kita di beri peluang untuk belajar erti kecewa, sebelum kita betul betul bersedia mengenali cinta sebenar.

"cinta tu milik aku. kau hak aku"mana boleh macamtu, kita semua nie hak Allah, Allah yang cipta rasa tu. so DIA jugak yang menghadirkan rasa tu dalam hati korang dengan si dia. so kita takda hak mutlak untuk memiliki dia .bagi la dia pilih..walaupun keputusan dia akan kecewa kan korang , LA TAHZAN kalau terpaksa lepaskan dia.biar kita sakit sekarang supaya sakit kita tak bertambah parah lagi nanti. SO CHILL LA. :)
"Jangan kau trip baik malu-malu kunun
Ku mau hatimu bukan harta semata
Asalkan hati baik perangai pun cantik
Kira Ok suda"DONT SHY-SHY KALAU NAK KOMEN.THANX

2 comments:

  1. betul tue,.. kita semua hak Allah... :)

    ReplyDelete
  2. betul tu.. bila kita menyintai seseorang itu, tak semesti kita akan memilikinya... maybe dia bhgiakan org lain, so gembiralah melihat kebahagiannya dirinya... great entry

    ReplyDelete

Cer komen sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...