Tuesday, 8 January 2013

warna kereta ada makna kepada pemilik okeyh!!!

www.tips-fb.com
orang usha



whassup all.waa dah lama tak update..fuhh labah labah punya sarang! bersawang HABAQ HANG, ok nie 1st entry aku untuk tahun 2013 nie,waa dah masuk tahun baru rupanya,,

 perkara yang perlu korang elak sebelum tahun baru ,,pada 31 disember 2012 ,,jangan masuk toilet pukul 11.57 malam sebab  kemungkinan korang akan keluar dari toilet tu tahun depan.haha.dah2 cukup merepek sikitt,, jom usha tajuk entry,,WARNA KERETA ADA MAKNA.layan~



warna perak

kalau korang nak tau warna perak warna asas kapal terbang, roket, kapal atau peluru.warna perak membuatkan  kereta korang nampak mahal.kereta warna perak nie menunjukkan pemilik seorang yang pantas bertindak,kalau nak buat keputusan tak pikir panjang.pendek kata tak suka nak remehkan kerja.lagi cepat setle lagi bagus and orang ada kereta silver ni sensitif sikit,kadang sampai pening kepala orang lain nak melayan.


warna hitam

hitam itu menawan.kereta jenis nie nampak esklusif and misteri,maklum la hitam kan selalu dikaitkan dengan misteri nusantara, pemilik kereta warna hitam nie sorang yang sanggup buat apa je demi kepentingan diri and orang yang dorang sayang,dorang tak mudah putus asa sampai apa yang dorang nak, dapat.selagi tak dapat selagi tu tak puas hati.pemilik kereta hitam sila kawal sikap baran tu sikit.and kebaikan nya dorang ni jenis yang mementingkan persahabatan.


warna merah

amboi merah nya kak jah,,nampak berani and gagah! dorang yang pakai kereta warna merah nie dikatakan perasaan dorang dikawal oleh emosi..emosional sangat la tu.nak buat apa apa ikut hati orang utara cakap hati kering.dorang nie boleh teka perasaan orang lain tapi tak la tunjuk terang terang.kalau korang ada kawan berkereta merah boleh la luah masalah kat dia sebab mereka nie lebih memahami.




warna biru

warna biru?tak kisah la biru laut ke biru cinta luna ke apa yang yang penting biru..si pemilik kereta warna biru lebih romentik and yakin boleh.kelebihan dorang ,dorang tetap cool walaupun time tu traffic jam sampai 3 kilometer,mak ai! sabar nya, susah nak marah.dorang pandai buat lawak kalau berkawan dengan si pemilik kereta biru memang tak kering la gusi tu.





warna hijau

hijau dikaitkan dengan duit..duit?yes duit.dorang yang pakai kereta warna ni dikatakan lagi pemurah,,tak kedekut pasal duit nie.nak pinjam cakap je berapa.duit takde cek pun dorang sanggup bagi.baik hatipunya pasal.orang bekereta hijau nie memang kuat berahsia.jangan harap korang boleh korek rahsia dari dia.

warna kuning

pemilik kereta warnna nie memang suka tarik perhatian, nak kan perhatian.yela,,kalau korang jalan kat highway nampak myvi kuning mesti korang tak kelip mata tengok.sekali tengok macam BUMBLE BEE pulak kan.dorang ni jenis bersemngat tak kisah apa orang nak kata.asalkan dorang hepy.pemilik kereta kuning dikatakan selalu kesunyian..sebab dorang susah nak bergaul,,kalau nak berkawan dorang nak orang tu yang mulakan dulu.





warna putih

dorang jenis nie memang suka sangat warna putih , sesetengah orang tak suka putih sebab kalau kotor nampak sangat kan..tapi yang baik nya pemilik kereta putih sukakan keamanan, nak hidup dalam ketenangan.dorang cepat puas hati dengan apa yang ada.asalkan ada.orang yang pakai kereta warna putih memang sorang yang pembersih.yela kereta putih kena selalu jaga la,putih putih pun tetap bersih dan berkilat.







DONT SHY-SHY KALAU NAK KOMEN.THANX

1 comment:

  1. ingatkat screen ad semut.. dok calet2 tetap ada.. rupenye -..-' cehhh

    ReplyDelete

Cer komen sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...