Saturday, 7 January 2012

Hadiah yang GIRL suka mesti TIP TOP

www.tips-fb.com
orang usha
whassup all.rajin pulak aku update entry terbaru kan.UNTUK KORANG jugak!  ;) entry kali nie aku nak cakap pasal hadiah yang paling perempuan suka.yang boy tu kalau nak bagi kat awek korang boleh la,ada gak sesetengah girl yang tak suka lelaki bagi hadiah-hadiah nie,hipokrit ke apa, tu aku tak taw la an.so layan je~

  • Tudung or Selendang

 yang nie untuk awek korang yang bertudung,jangan pulak awek korang free hair korang kasi hadiah tudung,nanti dia ingat perli lak, mesti korang bangga bila tengok awek korang pakai tudung yang korang kasi bila keluar date sama.sejuk perut korang tengok. kan3. :)

  • Coklat

yang ni agak ketinggalan sikit ,tapi still sweet, kasi coklat yang sedap,jangan kasi coklat yang dua singgit tu,beli la yang mahal sikit,ala yang 7hinggit lebih tu,kad coklat tu selitkan kad ucapan, tulis camni ha "SEMANIS MANA COKLAT CADBURY NIE,MANIS LAGI CINTA SAYA PADA AWAK" haa kan sweet tu,hahah(syok sendiri lak)
  • bunga

nampak kolot kan ,tapi still boleh pakai la zaman sekarng nie, bunga jangan la bagi bunga plastik,cari bunga yang fresh la,kalau boleh ros, ni simbolik jer,tak payah la korang bagi sampai sejambak,sekuntum pun dah cukup,walau sekuntum besar maknanya tu.walau ros duri tu tajam tapi still wangi.
  • buat sendiri

 kalau korang pandai lukis korang boleh hadiahkan lukisan yang korang lukis tu,create something yang boleh membuatkan pasangan korang terharu, walaupun tak secantik imuda lukisan tu,hidung pun senget,gerenti si dia akan simpan lukisan tu,silap2 tampal kat dinding.hahaa
  • jeruk pelam
 hehe.pelik kan,haha.tapi korang boleh bagi hadiah nie kat kapel korang yang suka merajuk pastu tarik muka masam. haa bagi jeruk sebalang pastu ikat riben kat balamg jeruk tu,kalau awek korang tanya kenapa pelik sangat hadiah,dengan selambanya korang jawab,WALAU MUKA AWAK MUNCUNG N MASAM MACAM JERUK NIE,TAPI SY TETAP SYG AWK. :)
  • ais krim

ais krim?korang pun boleh kasi aiskrim,ni hadiah yang spontan dari korang,tengah-tengah jalan dengan si dia korang boleh hadiahkan dia aiskrim,tapi JANGAN TANYA dia "awak nak aiskrim tak?", kalau boleh korang g beli senyap-senyap,mesti dia suka and sweet  bila kat tangan korang ada aiskrim, and korang hulurkan kat dia,even kecik tapi bermakna taw,efek mendalam tu.

HAA,amacam?penah bagi tak hadiah tu kat pasangan korang,tapi bagi aku sebaik baik hadiah kat atas nie hadiah yang paling bernilai buat si dia mestilah, KEJUJURAN,PENGERTIAN, PERHATIAN n KEIKHLASAN,kan3? :)

DONT SHY-SHY KALAU NAK KOMEN.THANX

3 comments:

  1. jeruk pelam yang tak tahan tue..hehe..anyway,nice entry :)

    ReplyDelete
  2. lme x dpt hadiah yg suweet cmni..
    beli sendri de la..

    ReplyDelete

Cer komen sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...